Submenu

Sliderotator 2013 - 221.jpg
Sliderotator 2013 - 147.JPG

Itslearning

It’s Learning is de digitale leeromgeving van het Beekdal Lyceum. Leerlingen vinden er allerlei informatie en hulpmiddelen ter ondersteuning van hun opleiding. Zowel thuis als op school kunnen ze er mee werken. Elke leerling krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op: http://beekdal.itslearning.com.
Op deze speciale site vinden leerlingen de studieplanners, weblinks, oefenstof, (proef)toetsen, roosters toetsweken, extra uitleg van leerstof en een opbergplek voor bestanden waar ze thuis en op school aan werken.

It’s Learning is snel bereikbaar via de knop links op de homepage van het Beekdal Lyceum.

Beekdal Lyceum

Het Beekdal Lyceum is een havo-vwo school met een tweejarige brugperiode. In de onderbouw kiezen leerlingen voor een sport- of voor een cultuurprofiel. Als Topsport Talent School biedt het Beekdal Lyceum speciale faciliteiten voor topsporters. Verder verzorgt het Beekdal Lyceum in samenwerking met ArtEZ de Vooropleiding Dans.