Condoleanceregister

Marianne Das

26 september 1962  -  1 augustus 2020

Op 1 augustus is onze fijne collega en lieve mentor Marianne Das rustig overleden in het bijzijn van haar dierbaren. Het was mooi en vredig. Op vele plaatsen in Nederland en in vakantieoorden brandden de kaarsjes. Dat zal haar geholpen hebben om het leven los te laten.

We hebben Marianne gekend als een echt mensenmens die altijd klaarstond voor haar (mentor)leerlingen en collega’s. Iedereen in school was dol op haar. We zullen haar vreselijk gaan missen.

Dag lieve Marianne, rust zacht.

Condoleances

Kija Gutmanis
    Maastricht
    04 - 08 - 2020 om 09:12
    Bericht: :
    Veel te vroeg moest je het aardse leven achter je laten. Rust zacht lieve Marianne. (Oud) collega Kija
    Rivka van Rijswijk
    04 - 08 - 2020 om 12:26
    Bericht: :
    Klas 1F Ik vind het heel erg en zal haar ook ergissen ze was een geweldige mentor en persoon Gecondoleerd Liefs Rivka
    Chris van Vliet 1f en haar ouders
    Babberich
    08 - 08 - 2020 om 14:47
    Bericht: :
    LIeve Marianne, Wat een mooi mens was je! Altijd stond je voor ons klaar, We zullen je echt missen. ,Rust zacht .
    Henrike Gootjes
    Armhem
    27 - 08 - 2020 om 14:44
    Bericht: :
    veel te vroeg, je hebt de wereld zoveel gegeven, warmte, energie en humor! Dat leeft voort, dank je wel. heel veel sterkte voor wie je nu moeten missen.
    Cherida
    30 - 08 - 2020 om 23:17
    Bericht: :
    Heel erg bedankt voor de tijd en liefde die u in het begeleiden van mijn zoon heeft gestopt. Rust zacht
    Susanne
    18 - 09 - 2020 om 11:05
    Bericht: :
    Rust zacht Marianne. Weer samen bij je broer Gerrit...
    Frans Boer (ouder)
    25 - 09 - 2020 om 22:49
    Bericht: :
    Marianne was een fijne warme mentor met volop oog voor de leerling