Aanmelden minilessen

In verband met het coronavirus is deze middag onder voorbehoud.
U ontvangt tegen die tijd informatie over hoe de middag daadwerkelijk wordt ingevuld.

Leerlingen kunnen deze middag enkele lesjes volgen, de sfeer in de klas proeven en alvast kennismaken met een aantal docenten en medeleerlingen.

• Parallel aan de minilessen zijn er voor de ouders online een aantal informatierondes.
  • Geef uzelf en uw zoon of dochter op voor deze middag via onderstaand formulier.
  • U kunt kiezen uit twee aanvangstijdstippen: 14:00 uur òf 15:30 uur.
  • De inschrijving voor deze middag sluit op 28 februari 2021.
  • Na verzending van de aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. Noteert u de datum en het aanvangstijdstip in uw agenda!
  • Geen bevestigingsmail ontvangen? De bevestiging is in de map 'Spam' of 'Ongewenste email' terechtgekomen of uw emailadres is niet juist ingevuld.
  • De minilessen duren een uur. Bij het eerste programma dus van 14:00 tot 15:00 uur en bij het tweede programma van 15:30 tot 16:30 uur.
  • Voor een sportles zijn sportieve kleding en sportschoenen aan te bevelen.
  • Bij theorielessen ontvangen leerlingen een pen.

Privacy

Wij vinden uw privacy belangrijk en doen er alles aan om deze te waarborgen. De gegevens die wij via deze pagina vergaren zijn enkel en alleen voor organisatorische doeleinden. Mogelijk sturen wij u na afloop nog een feedback bericht.
Uw  gegevens zullen uiterlijk 3 maanden na het evenement worden vernietigd.

Hoe wij verder omgaan met persoonlijke gegevens is te lezen in onze privacyverklaring.