Aanmelden minilessen

Leerlingen kunnen deze middag enkele lesjes volgen, de sfeer in de klas proeven en alvast kennismaken met een aantal docenten en medeleerlingen.

• Parallel aan de minilessen zijn er voor de ouders een aantal informatierondes.
  • Geef uzelf en uw zoon of dochter op voor deze middag via onderstaand formulier.
  • U kunt kiezen uit twee aanvangstijdstippen: 14:00 uur òf  15:30 uur.
  • De inschrijving voor deze middag sluit op 16 februari 2022.
  • Na verzending van de aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. Noteert u de datum en het aanvangstijdstip in uw agenda!
  • Geen bevestigingsmail ontvangen? De bevestiging is in de map 'Spam' of 'Ongewenste email' terechtgekomen, of uw emailadres is niet juist ingevuld.
  • De minilessen duren een uur. Bij het eerste programma dus van 14:00 tot 15:00 uur en bij het tweede programma van 15:30 tot 16:30 uur.
  • Voor een sportles zijn sportieve kleding en sportschoenen aan te bevelen.
  • Voor de theorielessen ontvangen leerlingen een pen van ons.

Privacy

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming voor het  gebruik van deze gegevens  ten behoeve van de verwerking van de aanmelding. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.

Hoe wij verder omgaan met persoonlijke gegevens is te lezen in onze privacyverklaring.