Itslearning

Itslearning is de elektronische leeromgeving (elo) van het Beekdal Lyceum. Leerlingen vinden er allerlei informatie en hulpmiddelen ter ondersteuning van hun opleiding.

De elo is vanaf iedere computer met internetverbinding te bereiken. Elke leerling krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op: http://beekdal.itslearning.com. Op deze speciale site vinden leerlingen de studieplanners, weblinks, oefenstof, (proef-)toetsen, roosters van toetsweken, extra uitleg van leerstof en een opbergplek voor bestanden waar ze thuis en op school aan werken.

Itslearning is snel bereikbaar via de snellink rechtsboven op de homepage van het Beekdal Lyceum.

De papieren agenda
Ondanks de agendafunctie in Itslearning verwachten wij van alle leerlingen dat zij in het bezit zijn van een papieren agenda. Een papieren agenda biedt meer overzicht en is daarmee een duidelijk hulpmiddel bij het plannen en het ‘leren leren’. Daarnaast willen we dat leerlingen zelf huiswerk, toetsen en andere opdrachten in deze papieren agenda noteren zodat ze schoolwerk (leren) plannen. Klas 1 ontvangt de Plenda-agenda.