Nieuws

 

Kunst op de Koffie

Kunst op de Koffie

Expositie van leerlingenwerk op Beekdal

Aan het begin van dit schooljaar verzorgde de stichting Kunst op de Koffie een kick-off event voor de ckv-leerlingen van het Beekdal Lyceum. 

De opdracht die de leerlingen van 4 havo en 4 vwo bij die gelegenheid meekregen was om de persoonlijke band tussen een kunstwerk en zijn/haar eigenaar te onderzoeken en deze vervolgens vast te leggen in een foto met een begeleidende tekst. Als ondersteuning voor het project kregen de leerlingen extra les in interviewen en fotografie.

Expositie
De eindresultaten van het project zijn deze maand (maar ook nog in januari) te zien op de raampanelen van het atrium en de trappenhuizen van het Beekdal Lyceum en zeker de moeite waard om te gaan bekijken. 

Kalender
De stichting Kunst op de Koffie voerde het project ook zelf uit en liet dat uitmonden in de speciale kunstkalender 'Kunst uit je Hart'. Op de kalender vertellen ruim vijftig Arnhemmers, van jong tot oud, over hun persoonlijke band met een kunstwerk. Wat betekent het voor ze? Wat roept het op? Waar raakt het recht in het hart? 

Presentatie
Op 24 november werd de kalender in Theater aan de Rijn gepresenteerd tijdens Kunst uit je Hart LIVE . Ook het Beekdal was daarbij betrokken. Breght Rijkse & Floor Zoetmulder gaven een humoristische en scherpe toelichting op het werk dat zij voor het project op het Beekdal maakten. 


Breght Rijkse presenteert zijn werk tijdens Kunst uit je Hart in Theater aan de Rijn 

Cadeau
Nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Klik hier om de bijzondere kalender Kunst uit je Hart 2019 online te bestellen. De kalender is ook verkrijgbaar bij Het Colofon en Hijman Ongerijmd in Arnhem, en bij Jansen & De Feijter in Velp.

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x