Nieuws

 

Vooropleiding Muziek ArtEZ Conservatorium

Vooropleiding Muziek ArtEZ Conservatorium

Informatie- en voorspeelavond op 24 januari a.s.

Gevoel voor muziek is aangeboren en manifesteert zich vaak al op jonge leeftijd. Als die drang naar musiceren onverminderd blijft, kan een vooropleiding heel wat voordelen bieden. Oók als je nog helemaal niet zeker weet of je later van muziek je werk wilt maken. 

Zeven muzikale talentvolle leerlingen van de Vooropleiding Muziek laten op donderdag 24 januari 2019 om 19:45 uur op het Thomas a Kempis horen en zien waar ze nu staan in hun muzikale ontwikkeling in de klassieke muziek, jazz & pop of mediamusic. 

Gevarieerd
Het wordt een zeer gevarieerd optreden met klassieke werken, bands, singer-songwriters en media music. De jongeren hebben, naast hun privélessen, theorieles van Linda Visser en ensemble les van Tom Hermens. Iedereen is welkom.

Informatiebijeenkomst 
Voorafgaand aan het voorspelen om 19:45 uur is er voor belangstellende leerlingen en hun ouders van 19:00-19:30 een informatiebijeenkomst over de vooropleiding. Op deze bijeenkomst wordt iedereen nader geïnformeerd over onder meer de opzet van de vooropleiding, de kosten en de toelatingsprocedure. Uiteraard is er ruimte voor vragen. 

Wilt u naar de bijeenkomst komen, stuur dan een mail naar: nelleke.verweij@kunstbedrijfarnhem.nl. Vermeld uw naam en het aantal personen. 

Klik hier voor meer informatie over de Vooropleiding Muziek. 

De vooropleiding is een samenwerking van: Kunstbedrijf Arnhem, ArtEZ Conservatorium, Beekdal Lyceum, Candea College, Dorenweerd College, Liemers College, Lyceum Elst, Montessori College Arnhem, Olympus College, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Thomas a Kempis.

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x