Nieuws

 

Lezing 'Motivatie binnenste buiten'

Lezing 'Motivatie binnenste buiten'

Help je kind ontdekken wat het zelf wil!

Hoe zorg je ervoor dat jongeren gemotiveerd raken? Om naar school te gaan, te trainen, te leren, hun werk te doen? De een wil niets, de ander wil juist alles tegelijk maar kan niet kiezen. In de puberteit gaan jongeren geleidelijk ontdekken wat goed bij hen past. 

Na een geslaagde lezing door IrisZorg deze week nodigt de Denktank van het Beekdal Lyceum de ouders van leerjaar 2 & 3 (maar ook overige belangstellenden) van harte uit voor de laatste lezing van dit schooljaar: ‘Motivatie binnenste buiten’ door Miek Crouzen van Youngworks. 

Motivatie
Tijdens de interactieve lezing op dinsdag 29 mei, van 19:30 tot 21:00 uur in het Beekdal Theater, neemt Miek Crouzen u mee in het onderwerp motivatie en het belang om keuzevrijheid te ervaren, vooruitgang te boeken en betrokkenheid van anderen te voelen. 

Aanpak
Er wordt ingegaan op vragen als: hoe pak ik dat nu thuis aan met mijn kind? Hoe help ik mijn kind om in beweging te komen? We bespreken herkenbare situaties en geven concrete tips over hoe je het gesprek kunt aangaan met je kind over motivatie.

Eigen motivatie
Miek Crouzen zal, op basis van het boek motivatie binnenstebuiten, theorie rondom motivatie afwisselen met concrete voorbeelden en inspirerende filmpjes. Natuurlijk laat ze ook jongeren zelf aan het woord aan de hand van filmpjes. Ouders krijgen niet alleen inzicht in hoe motivatie werkt bij hun kind maar worden ook uitgedaagd om naar hun eigen motivatie te kijken. 

Opgeven
U kunt zich voor deze lezing vooraf aanmelden op socialmedia@beekdallyceum.nl. U hoeft in de onderwerpregel alleen maar aan te geven ‘Motivatie’ met daarachter het aantal personen dat komt.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x