Nieuws

 

Martin Diepeveen stelt zich voor ...

Martin Diepeveen stelt zich voor ...

Nieuwe afdelingsleider leerjaar 1 & 2

Martin Diepeveen is met ingang van dit schooljaar de nieuwe afdelingsleider voor leerjaar 1 & 2 op het het Beekdal Lyceum. Hij volgt daarmee  Alice Wolterinck op die als interim schoolleider en coach in het onderwijs verder is gegaan. Martin Diepeveen stelt zich hier graag aan u voor:

'Er is van alles aan de hand met onze wereld: de klimaatverandering, pandemie, vergrijzing, digitale transformatie zijn slechts een aantal voorbeelden. We leven tegelijkertijd in een wereld met bijna onbegrensde mogelijkheden: steeds meer kinderen kunnen gaan studeren en bijna elke plek op aarde is in een aantal uren bereikbaar geworden. 
Mijn naam is Martin Diepeveen en tegen deze achtergrond wil ik graag helpen om ieder mens een klein beetje bewuster te maken van wie hij/zij is, welke betekenis hij/zij wil gegeven aan het leven, aan familie/vrienden en de wereld om zich heen. Bewuste mensen durven te kiezen, zijn zichzelf en blijven altijd leren. Om invulling te geven aan deze missie heb ik dit jaar de overstap gemaakt naar het Beekdal Lyceum waar ik als afdelingsleider verantwoordelijk ben voor sport, cultuur en leerjaar 1 en 2. Het Beekdal Lyceum bruist van energieke, enthousiaste en open jonge mensen die lef hebben en durven te kiezen. Hier wil ik met docenten en leerlingen samenwerken en telkens de vraag blijven stellen: wie ben ik?, wat heb ik hier te doen? en wat wil ik daartoe leren?
Ik nodig iedereen die hieraan een bijdrage kan en wil leveren uit om met mij en met elkaar hierover in gesprek te gaan!'

Foto: Guus Madern

Lees ook: Vertrek Alice Wolterinck; 'Opdracht klaar en afgerond'

 

Theme picker