Nieuws

 

Vrijwilliger Open Leercentrum | Topsport & Dans

Vrijwilliger Open Leercentrum | Topsport & Dans

Met spoed gezocht

Vind je het leuk om met pubers te werken? Houd je van boeken en van informatieverstrekking aan jongeren, en heb je affiniteit met sport en/of dans? Dan zijn wij op zoek naar jou om als vrijwilliger voor vier dagdelen per week ons team in het Open Leercentrum (OLC) en op de afdeling Topsport en Dans te versterken. ​

Het OLC is elke dag geopend tussen 8:00 en 16:30 uur. In deze periode kunnen leerlingen gebruik maken van de werkruimte met daarin computers, werktafels, boeken en een leeshoek. De afdeling Topsport en Dans biedt topsport- en danstalenten speciale studiefaciliteiten zodat zij hun schoolopleiding en sport of dans op een verantwoorde wijze kunnen combineren 

Taken
Als OLC-vrijwilliger ondersteun je de OLC-medewerker bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. Dit bestaat uit het uitlenen van laptops en boeken, en het ondersteunen van leerlingen in de leeftijd van 12 tot ongeveer 18 jaar. Als surveillant op de afdeling Topsport en Dans houd je toezicht op topsport- en dansleerlingen in diezelfde leeftijdscategorie die in de studieruimte aan het werk zijn.

De school
Het Beekdal Lyceum is een havo-vwo-school met een brede brugperiode havo/vwo. In de onderbouw kiezen leerlingen voor een sport- of een kunst- en cultuurprofiel. 
Als Topsport Talent School en als partner van ArtEZ Dansacademie biedt het Beekdal Lyceum speciale faciliteiten voor topsporters en dansers. 

Informatie/aanmelden
Voor vragen en aanmelden kun je je richten tot Carolien Zimmerman, managementassistente, c.zimmerman@beekdallyceum.nl
Uiterste aanmelddatum: 14 augustus 2020

https://bit.ly/31YrNsg

 

Theme picker