Kom kijken op het Beekdal

De inschrijving is verstreken. Wil je toch nog komen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht.

Heb je je ingeschreven voor Kom kijken op het Beekdal? Lees dan hier hoe de middag eruit ziet. Je hebt deze informatie ook per mail ontvangen.

Uitnodiging voor Kom kijken op het Beekdal

Woensdag 23 februari is het zover! Je komt kijken op het Beekdal. We kijken er naar uit je bij ons op school te ontmoeten. Het goede nieuws is dat je ook een ouder/verzorger kunt meenemen. In dit bericht lees je precies wat je kunt verwachten van deze leuke middag op het Beekdal.

Jouw programma begint om 14:00 uur en om 15:45u

Ben je iets eerder of iets later? Dat is super! Dan houden we de aankomst gespreid en ontstaan er geen grote opstoppingen.

Wat je kunt verwachten van je bezoek aan het Beekdal:

• Je wordt ontvangen en begeleid door een van onze leerlingen.
  • Je bent die middag samen met een groepje andere kinderen. Wil je heel graag in hetzelfde groepje als een vriend(in)? Zorg dan dat je samen aankomt.
  • Je leert andere kinderen kennen die ook geïnteresseerd zijn in het Beekdal.
  • Je gaat het schoolgebouw bekijken en ziet welke verschillende lokalen er zijn en welke vakken er gegeven worden.
  • Je gaat meemaken hoe het is om een vak te volgen, omdat je 2 minilesjes van 20 minuten gaat bezoeken. Je hoeft hiervoor niks voor te bereiden of mee te nemen. Het is vooral leuk!
  • Als je sport of cultuur als voorkeur hebt opgegeven, zorgen we ervoor dat 1 van de 2 lesjes een sport- of cultuurles is.

Laat je verder verrassen en heb een leuke middag!

Wat je moet weten voordat je komt:

Neem onze fietseningang vanaf de Vondellaan en parkeer je fiets op het fietsenplein. Vervolgens hoor je hoe je om het gebouw heen kunt lopen om de hoofdingang te vinden.

• Kom je met de auto? Zoek een plekje in de wijk en ga via onze hoofdingang naar binnen.
  • Draag een mondkapje als je door het gebouw loopt. We vinden het niet leuk, maar het moet nog steeds.
  • Bij binnenkomst gaan ouders (die moeten nog op 1,5 meter afstand blijven jammer genoeg) naar ons studiecafé. Daar kunnen ze kennismaken met docenten, de afdelingsleiders, mentoren en andere collega’s en alle vragen stellen die ze graag willen stellen.
  • Ben je later? Geen zorgen, je bent altijd welkom. Je sluit dan wat later aan of we maken een groepje met andere kinderen die ook wat later zijn.

Kun je niet wachten? Bekijk alvast deze rondleiding: