Aanmelden "Kom kijken op het Beekdal"

De aanmelding is gesloten.

Wil je graag komen kijken op het Beekdal? Dan is "Kom kijken op het Beekdal" op 23 februari hét moment voor jou.

Je kunt deze middag als groep 8-er enkele lesjes volgen, de sfeer op school proeven en alvast kennismaken met een aantal docenten en medeleerlingen.

• Geef jezelf op voor deze middag via onderstaand formulier.
  • Je kunt kiezen uit twee aanvangstijdstippen: 14:00 uur òf  15:45 uur.
  • Wil je eerst naar de minilessen van het gym+ bij het Thomas? Dan kies je voor 15:45u. Wij zorgen ervoor dat onze middagen goed op elkaar aansluiten.
  • De inschrijving voor deze middag sluit op 16 februari 2022.
  • Na verzending van de aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. Noteert u de datum en het aanvangstijdstip in uw agenda!
Vanwege de richtlijnen van de overheid zijn alleen leerlingen in de school welkom. Dat vinden we jammer en tegelijkertijd zijn we heel blij dat we leerlingen wel mogen verwelkomen!

Geen bevestigingsmail ontvangen? De bevestiging is in de map 'Spam' of 'Ongewenste email' terechtgekomen, of uw emailadres is niet juist ingevuld. De minilessen duren een uur. Bij het eerste programma dus van 14:00 tot 15:00 uur en bij het tweede programma van 15:30 tot 16:30 uur. Voor een sportles zijn sportieve kleding en sportschoenen aan te bevelen. Voor de theorielessen ontvangen leerlingen een potlood van ons.

Privacy

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming voor het  gebruik van deze gegevens  ten behoeve van de verwerking van de aanmelding. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.

Hoe wij verder omgaan met persoonlijke gegevens is te lezen in onze privacyverklaring.