Magister

De leerlingenadministratie van het Beekdal Lyceum opereert onder de naam ‘Magister’. Dit systeem herbergt alle administratieve gegevens van de leerlingen op onze school.

Via de website hebben leerlingen en ouders, met behulp van een persoonlijke inlogcode die aan het begin van het school jaar wordt thuisgestuurd, toegang tot Magister.

Dit verschaft hen niet alleen zicht op de eigen basisgegevens maar ook op het persoonlijke rooster, de behaalde cijfers en de eventuele absenties.

Magister is snel bereikbaar via de snellink rechtsboven op de homepage van het Beekdal Lyceum.

Leerlingen en ouders kunnen ook gebruik maken van de Magister app.

Download de Magister App

Inlogproblemen Magister
Heb je problemen met het inloggen in Magister of ben je je wachtwoord kwijt?

Ga dan naar de pagina Inlogproblemen Magister en vul het  formulier in! Vermeld je emailadres, naam, ouder/ leerling, klas en wat het probleem is. Je bericht wordt dan zo spoedig mogelijk behandeld. Zonodig sturen we je een nieuwe gebruikersnaam en/of nieuw wachtwoord.