Huiswerkbegeleiding

Voor leerlingen van het Beekdal Lyceum is een samen-werkingsverband aangegaan met Lyceo. Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en examentrainingen op school.

De begeleiding is bedoeld voor leerlingen van alle niveaus en van alle leerjaren. Huiswerkbegeleiding is een goede aanvulling op de begeleiding die school aanbiedt.

Begeleiding
Wanneer uw kind tijdens de huiswerkbegeleiding een goede manier van werken aanleert, heeft het daar tot aan de eindexamens profijt van. Het doel van de begeleiding is het zelfstandig leren plannen en ‘leren leren’ van het huiswerk, meer rust thuis en uiteraard het verbeteren van de resultaten.

Bijles
Tijdens de bijles wordt 1-op-1 begeleiding geboden bij achterstanden of moeilijkheden bij een bepaald vak.

Coaching
Hierbij ligt de nadruk op het zelfstandig leren leren, het leren plannen en structureren van alle schoolzaken en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Extra examentraining op school
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/beekdal

Meer wetenover de examentrainingen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact
op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Huiswerkbegeleiding op het Beekdal Lyceum vindt plaats twee, drie, vier of vijf dagen per week, van maandag t/m donderdag van 14:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor de leerlingen van het Beekdal Lyceum geldt een schoolkorting voor de huiswerkbegeleiding.

Overige informatie vindt u op www.lyceo.nl
Heeft u nog vragen? U kunt altijd mailen naar marleen.dewaal@lyceo.nl of bellen naar 06-35114899.