Aanmeldformulier

Aanmelden voor het Beekdal Lyceum gaat via onderstaand digitaal aanmeldformulier. Wij maken geen gebruik meer van een 'papieren' versie. 

Voor een goed resultaat adviseren wij om de aanmelding op een desktopcomputer of laptop te doen. Zorg - voordat u met het invullen begint - dat u onderstaande gegevens bij de hand hebt:

  • Burgerservicenummer leerling (BSN)
  • Een scan of digitale foto van ID-kaart of paspoort
  • Indien van toepassing een scan of digitale foto van:

    - Gelrepas
    - Medische deskundigenverklaring
    - Uittreksel/registratieformulier COA

Bijlagen vooraf scannen
Sla de scan of digitale foto op op uw computer of device. Bij stap 4 van de aanmelding kunt u de scans of digitale foto’s uploaden als bijlage. De volgende bestandsformaten kunnen door ons verwerkt worden: .jpeg, .jpg en .pdf.

Bevestiging
Na verzending van het aanmeldformulier ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een link om de ingevulde gegevens te downloaden. Controleert u deze pdf zorgvuldig!

Niet ontvangen?
Geen bevestigingsmail ontvangen? Dat kan verschillende oorzaken hebben: de bevestiging is in de map 'Spam' of 'Ongewenste email' terechtgekomen of uw emailadres is niet juist ingevuld. 

Hulp
Mocht u problemen ondervinden met het invullen van het formulier klik dan hier voor tips, of meld uw probleem via info@beekdallyceum.nl. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te helpen.