Dyslexie avond - 18 juni 2019

Op 18 juni a.s. is er op het Beekdal Lyceum van 19.00 tot 21.00 uur een speciale avond over dyslexie. De inloop van de avond is vanaf 18.30 uur. Koffie en thee staat klaar.

De avond is vooral bedoeld voor dyslectische leerlingen en hun ouders, maar ook voor docenten en iedereen die op de één of andere manier met dyslexie te maken heeft. De avond wordt georganiseerd door de dyslexiecoaches van het Beekdal in samenwerking met leerlingen.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00  – 19.45 uur

Lokaal E232

Lokaal B221

• Algemene uitleg over dyslexiecoaching door Lobke Koster-Oosterbaan en Nicole Meuleman
  • Voorstelrondje coaches leerjaar 1 en 2  (Lobke Koster-Oosterbaan en Nicole Meuleman)
  • Informatie Claroread. Hierin wordt Claroread uitgelegd en er kan kort mee gewerkt worden.
  • Voorstelrondje coaches leerjaar 3 t/m 6 (Jeanne-Marie Spee).

20.00  – 20.45 uur

Lokaal B221

Lokaal E232

• Voorstelrondje coaches leerjaar 4 t/m 6 (Jeanne-Marie Spee)