Nieuws

 

Schoolgids 2021-2022

Schoolgids 2021-2022

Nu online!

Met de start van het schooljaar is ook de nieuwe Schoolgids weer uitgekomen. Het digitale boekje is te vinden op de homepage van het Beekdal Lyceum en is een belangrijke informatiedrager voor ouders, leerlingen en geïnteresseerden. 

De gids bevat niet alleen uitleg over formele organisatorische zaken, het bevat vooral ook praktische informatie over de dagelijkse gang van zaken, van vakantieplanning tot aan ziekmelding, van bevorderingsnormen tot aan dyslexiebeleid. 

Snelkoppeling
Door in de inhoudsopgave op de titel te klikken, ‘schiet’ u gelijk naar het gekozen onderwerp. Door rechts onderaan de pagina op de blauwe button te klikken bent u zonder scrollen gelijk weer terug bij de inhoud. 

Actueel
Ondanks de 70 pagina’s is de Schoolgids niet uitputtend en soms na enkele weken op bepaalde punten al niet meer up-to-date. We verwijzen daarom voor de meest actuele informatie naar de website van het Beekdal Lyceum: www.beekdallyceum.nl

Agenda
De informatie op de website wordt voortdurend geactualiseerd. Zo treft u op de homepage de Agenda aan en vindt u rechtsboven een reeks handige snelkoppelingen naar verschillende  diensten.

Klik voor de Schoolgids 2021-2022

 

Theme picker