Nieuws

 

Vacature vrijwilliger Open Leercentrum

Vacature vrijwilliger Open Leercentrum

In de vacature is inmiddels voorzien!
 

Vind je het leuk om met pubers te werken? Houd je van boeken en van informatieverstrekking aan jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou om als vrijwilliger ons team in het Open Leercentrum (OLC) van het Beekdal Lyceum te versterken op de vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur.

Het OLC is elke dag geopend tussen 8 en 16 uur. In deze periode kunnen leerlingen gebruik maken van de werkruimte met daarin computers, werktafels, boeken en een leeshoek. Het OLC is een dynamische werkomgeving waarbij je zowel met de leerlingen te maken hebt als met docenten en onderwijsondersteunend personeel. 

Taken
Je taken bestaan uit het uitlenen van laptops en boeken, en het ondersteunen van leerlingen in de leeftijd van 12 tot ongeveer 18 jaar. Tot die taken behoort ook het helpen zoeken op internet. De OLC-vrijwilliger ondersteunt de OLC-medewerker bij het verrichten van de dagelijkse werkzaam-heden. 

De school
Het Beekdal Lyceum biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs aan leerlingen op havo/vwo-niveau. Wij profileren ons met het aanbieden van extra sport en cultuur en ruimte te bieden aan ieders talent. Als Topsport Talent School en als partner van ArtEZ Dansacademie biedt het Beekdal Lyceum speciale faciliteiten voor topsporters en dansers. 

Aanmelden
Graag je brief met cv mailen aan Carolien Zimmerman, managementassistente:  c.zimmerman@beekdallyceum.nl. 

Download de vacature beschrijving

 

Theme picker