Vertrek Alice Wolterinck

'Opdracht klaar en afgerond'

Aan het einde van dit schooljaar neemt Alice Wolterinck afscheid van het Beekdal Lyceum. Vanaf 2012 is zij afdelingsleider van leerjaar 1 & 2 geweest op het Beekdal Lyceum. Zij gaat verder via haar eigen bedrijf Camino als interim schoolleider en coach in het onderwijs.

“Het is tijd om de volgende stap te zetten op mijn Camino. Afgelopen negen jaar heeft het Beekdal Lyceum, evenals mijn leerlingen en hun ouders, veel voor mij kunnen betekenen. Toch is mijn opdracht op het Beekdal voor mijn gevoel klaar en afgerond. Ik wil nu graag andere schoolleiders en scholen helpen in hun ontwikkeling. Daarom neem ik eind van dit schooljaar afscheid van het Beekdal", aldus Wolterinck.

Eigen weg
"Op het Beekdal heb ik een fantastische tijd gekend. Ik heb me door leerlingen, ouders en collegae heel gewaardeerd en welkom gevoeld. Ik wil iedereen die daaraan heeft bijgedragen enorm bedanken! Het is tijd om mijns weegs te gaan. Ik wens alle leerlingen, al hun ouders en (de medewerkers van) het Beekdal Lyceum een heel mooie toekomst!”

Succes
Het Beekdal bedankt Alice voor al het goede en mooie werk dat zij voor leerlingen, ouders, collega's en daarmee de school heeft gedaan. Het Beekdal wenst haar alle goeds en veel succes voor de toekomst.

Opvolging
Alice Wolterick wordt als afdelingsleider van leerjaar 1 & 2 opgevolgd door Martin Diepeveen, nu nog schoolleider a.i. op het Liemers College.

Theme picker