Kennismakingsouderavonden klas 1 en klas 2

Woe 28 aug 18.30 de klassen 1B, 1D, 1 E, 1F en 1i.
Woe 28 aug 19.00 de klassen 1A, 1C, 1G, 1H

Do 29 aug 18.30 de klassen 2A,2B,2 E,2H
Do 29 aug 19.00 de klassen 2C,2D,2F,2G

Dyslexie avond - 18 juni 2019

Op 18 juni a.s. is er op het Beekdal Lyceum van 19.00 tot 21.00 uur een speciale avond over dyslexie. De inloop van de avond is vanaf 18.30 uur. Koffie en thee staat klaar.

De avond is vooral bedoeld voor dyslectische leerlingen en hun ouders, maar ook voor docenten en iedereen die op de één of andere manier met dyslexie te maken heeft. De avond wordt georganiseerd door de dyslexiecoaches van het Beekdal in samenwerking met leerlingen.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00  – 19.45 uur

Lokaal E232

Lokaal B221

• Algemene uitleg over dyslexiecoaching door Lobke Koster-Oosterbaan en Nicole Meuleman
  • Voorstelrondje coaches leerjaar 1 en 2  (Lobke Koster-Oosterbaan en Nicole Meuleman)
  • Informatie Claroread. Hierin wordt Claroread uitgelegd en er kan kort mee gewerkt worden.
  • Voorstelrondje coaches leerjaar 3 t/m 6 (Jeanne-Marie Spee).

20.00  – 20.45 uur

Lokaal B221

Lokaal E232

• Voorstelrondje coaches leerjaar 4 t/m 6 (Jeanne-Marie Spee)
  • Voorstelrondje coaches leerjaar 1 en 2&3 (Lobke Koster-Oosterbaan en Nicole Meuleman)

Tussendoor en aan het eind van de avond lopen de coaches rond om eventuele vragen te beantwoorden. De dyslexiecoaches van het Beekdal Lyceum zijn: Lobke Koster-Oosterbaan, Nicole Meuleman, Jeanne-Marie Spee en Liselotte Schuuring

Q-night 2019 in het Posttheater!

Donderdag 23 mei  om 19uur start  de Q-night in het Posttheater.  Acht Quadraam scholen waaronder onze school zullen hun talenten laten zien en ervaren hoe het is in een theater als het Posttheater te staan!

Het Beekdal Lyceum wordt vertegenwoordigd door: Enza Clausen & Tamar Lekkerkerk met een theateract,

Sveva Derksen & Luna Tessensohn zingen een duet, Madelief Bruins zingt solo en Liv Triemstra alias L1V brengt eigen werk ten gehore. Wil je meer van L1V zien, kom dan ook naar de release show https://releaseshow-l1v.evenbrite.nl

Onze Bente Roelevink is ook te zien in een fantastisch dansduet middels de inzending van Olympus College!

Voor meer info & reservering  qnight@quadraam.nl