Onderwijssoftware

Goedkope software via school

Een goede schooluitrusting houdt niet op bij een goed gevuld etui en een nieuwe agenda. De digitale uitrusting is minstens zo belangrijk. 

Office 365
Veel leerlingen vinden het prettig om thuis met dezelfde versie van de softwarepakketten te werken als op school. Het Beekdal Lyceum beschikt over een licentie van Microsoft waardoor leerlingen  - maar ook huisgenoten -  Office 365 thuis (op maximaal 5 computers) kunnen installeren.

  • Dat installeren thuis kan via de link Office 365. Dit kan echter ook door rechts bovenaan  deze pagina op 'Office 365' te klikken. Daarmee opent  - na inloggen via het Beekdal-account van de leerling (bd*****@ll.beekdallyceum.nl)  -  de startpagina van Office 365.
  • Rechts bovenaan de pagina (onder de rode balk)  vindt u de button 'Office installeren'. Klik deze aan en kies (v) voor 'Office 365-apps'. Vervolgens start het downloaden en kunt u het Office -bestand installeren en zich aanmelden.
  • De inlognaam voor de installatie is dezelfde als die de leerling op school gebruikt voor het netwerk (bd*****@ll.beekdallyceum.nl), net als het wachtwoord. 


Slim
Naast de Office 365-licentie heeft het Beekdal Lyceum ook een overeenkomst met SLBdiensten, cq. Slim.nl. Slim.nl is een webwinkel voor het Voorgezet Onderwijs en het mbo. Door de speciale onderwijs-overeenkomsten van SLBdiensten met (software)leveranciers hoeft er bij Slim.nl beduidend minder voor legale(!) software te worden betaald dan bij andere winkels. Ook ouders, docenten en medewerkers kunnen software voor thuisgebruik bij Slim bestellen.

De voordelen van Slim.nl:

  • Legale software (en nog veel meer) met speciale onderwijskorting
  • Altijd de nieuwste versies
  • Downloads zijn meteen beschikbaar
  • Verkoop van producten van Microsoft, Corel, Adobe, Norton en McAfee


Registratie en verificatie bij Slim.nl wijst zich vanzelf via de link: www.slim.nl/Shop/Registration.aspx