Nieuws

 

Jeroen Kampschreur op shortlist voor sportgala

Jeroen Kampschreur op shortlist voor sportgala

Paralympische Sporter 2018?

Afgelopen zondag zijn de kanshebbers op de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van 2018 bekendgemaakt. Op de shortlist staat ook de naam van zitskiër Jeroen Kampschreur. De toenmalige Beekdaller won in maart goud op de Supercombinatie bij de Winterspelen in Pyeonchang en werd daarvoor uitgebreid gehuldigd op het Beekdal. In juli behaalde hij zijn havo-diploma aan het Beekdal.

Op 2 december worden de definitieve nominaties bekend gemaakt en voorafgaande aan het NOS|NOC*NSF Sportgala op 19 december kiezen een vakjuryleden, de sporters en de coaches de Sportman, Sportvrouw, Paralympische Sporter, Sportploeg en Coach van het Jaar. De stemmen van de sporters of coaches tellen voor 50 procent mee in de uitslag, de stemmen van de vakjuryleden staan voor de overige 50 procent.

Jongere van het Jaar 
Naast zijn vermelding in de shortlist voor Paralympische Sporter 2018 van NOS|NOC*NSF is Jeroen ook door 7 Days genomineerd voor 'Jongere van het Jaar 2018'. Lees hier meer over Jeroen en ook hoe je kunt stemmen.

Beeld: 7 Days

Name:
Email:
Subject:
Message:
x