Een puber in huis? Hoe houden we het gezellig.

Lezing door puberexpert Marina van der Wal

Praten met pubers lijkt wel een vak apart. ‘Ben ik nou gek of hoe zit het?’, is een veel gehoorde vraag van ouders met pubers. Met het bereiken van de puberleeftijd, lijken de mogelijkheden om contact met je puber te hebben sterk te veranderen. Je dient rekening te gaan houden met nieuwe ervaringen en stemmingswisselingen. De vraag is: ‘Hoe houden we het gezellig?”

Op dinsdag 26 maart spreekt Marina van der Wal  - zelf moeder van 2 pubers, opvoeddeskundige bij het tv-programma ‘Koffietijd’ en co-auteur van 'Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek' -   exclusief voor de ouders van het Beekdal Lyceum over het opvoeden van pubers. Zij doet dat op uitnodiging van de Denktank van ouders van het Beekdal.

Luis in de pels
Eén van de bezoeksters die eerder een bijeenkomst op het Beekdal bezocht: ‘Ik dacht even dat ik echt in het theater was. Dit is bijna een one-woman show! Marina is een luis in de pels, met een knipoog en altijd respectvol. Heel erg leuk!’

Grenzen stellen
Van der Wal: ‘Het is fijn als mensen plezier hebben deze avond. Maar laat ik duidelijk zijn: opvoeden gaat ook over het stellen van grenzen. Dat is namelijk ook een vorm van liefde voor je kind. Wij zullen onze kinderen ook moeten leren dat het leven tegenslagen en teleurstellingen kent. En ook dat thema komt aan bod.’

Aanmelden
U kunt zich - alleen als ouder van een leerling op het Beekdal Lyceum -  voor deze lezing aanmelden via de speciale inschrijfpagina van Marina van der Wal. U ontvangt na aanmelding per mail uw e-ticket.

De Denktank van het Beekdal Lyceum hoopt u op 26 maart a.s. om 20:00 uur in het Beekdal Theater te mogen verwelkomen.

Name:
Subject: